Severský pulec – 27. 1. 2018 Havířov

První velké úspěchy našich nejmladších POFM

V sobotu 27. 1. 2018 se konal v Havířově Severský pulec – závod pro nejmladší závodníky. Náš oddíl odvážně reprezentovalo 18 dětí. Nejmladšími našimi nováčky byli sourozenci Hořavovi Filip a Nikol a Anička Bialková. Vůbec se náš nový tým dětí a rodičů neztratil mezi 17 velkými kluby z celé Moravy a 176 plavci !

Na trati 50 Z se nejvíce dařilo našemu zkušenému závodníkovi Eduardovi Frankovi a Davidu Rumíškovi. Na trati 25 Z se nejlépe umístil náš Filip Hořava.

V disciplíně na 50 M se nejlépe umístil Davil Rumíšek a Vincent Sarkozi, který získal svůj zasloužený bronz.

Plavecká smíšená štafeta plavců na 4x 50 VZ i 4x 50 PZ získala 2x krásné 4. místo.

Ve velké konkurenci a disciplíně na 50 P vybojoval třetí příčku a bronz David Rumíšek. Blahopřejeme!

Na stejné trati získala své stříbro Jolanka Ruszová, roč. 2009 a v disciplíně na 25 P získal své první vybojované zlato Jan Gola, roč. 2010 a stříbro nováček Filip Hořava, roč. 2010! Gratulujeme kluci! ???? Bojovali statečně i další noví plavci jako Tomáš Mikuš, Tomáš Metz.

Vincent Sarkozi, roč. 2009 vyhrál svůj zasloužený bronz v disciplíně 50 VZ. Vinci skvělé!!! Jen o pár sekund byl další náš výborný nový plavec Matěj Audy. Na stejné trati bodovala i Jolanka Ruszová a získala bronzovou příčku. Jolanka je také naše velké želízko v ohni. ????

Děkujeme za obrovské nasazení i Renatce Tobolové, Vendulce Chaloupkové, Ludvíku Bohočíkovi, Rebece Egertové, Klárce Polachové, Dominiku Stratilovi, Edovi Špokovi. Všem děkujeme za výbornou reprezentaci a nasazení našeho klubu.

Velké díky patří i našim bezvadným rodičům za zázemí, podporu. Bez Vás všech by se nemohl realizovat další širokospektrální projekt plaveckých nadějí! ????

Jsme rádi, že Vás máme.

 

Napsala : Tr. Martina Poláchová

Fotogalerie

Další fotografie budou ještě nahrány … 🙂

A další album je na světě: http://jarum.rajce.idnes.cz/20180127_plavani_havirov/

Díky moc našemu fotografovi, který zachytil další pohledy a soustředění našich nejmenších! 🙂