Juž plywam 2012

V sobotu 16. června 2012 jsme se ráno v 7.15 hodin sešli a odjeli na bazén v P. Cieszyně. Z nahlášených 10 závodníků se zůčastnilo 6 plavců. Na závody přijely oddíly z Polska, z Myslowic, Gilowic, Nemo Bielsko-Biala, Wisla a pár oddílů ze severní Moravy. Atmosféra byla od rána jedinečná, přátelská. Malí i větší plavci byli nervozní, ale postupem času s každým dalším startem to bylo lepší a lepší. Mnozí startovali na závodech vůbec po prvé. S naším plaveckým oddílem po prvé jeli i chlapci z plaveckých tříd, které fungují na 11. Zš. Martin Papala (2003) si vybojoval  krásné bronzové místo za 50 m P. Za další starty si připsal velké osobní rekordy. Stříž Petr, který byl s námi také po prvé si zlepšil časy o celé sekundy. Mrázek Petr (2003) kromě velkých osobních rekordů si odnesl domů zasloužené 2. místo na 50 m P. Fuková Katka (2005), nejmladší člen naší výpravy si převzala zlaté umístění za 25 m P a bronz za 25 m VZ. Karla Chlopčíková již zúročila své zkušenosti na jiných závodech a suverénně si odvezla 2x zlatou medili za 50 m P a 50 m VZ a stříbro za 50 m Z. Ondřej Zámorský  si vybojoval krásné 4. místo za 50 m P.

Všichni závodníci dostali malou tašku s cenami, omalovánkami, odznakem a upomínkovým diplomem. Velice děkujeme organizátorům oddílu MTP Delfin Cieszyn a někdy zas na viděnou třeba u nás na našich závodech. 🙂 Někteří dál pokračovali na fotbalový zápas o postup do Vroclavi, kde naši hráči porazili Poláky 1:0.

Za účast všem děkujeme plavcům i rodičům a všem, kteří nám fandili. Den byl zkrátka vymalovaný pro plavecké i fotbalové úspěchy!

Galerie