Splutí řeky Dunajec

Kdo by rád jel na vodu, můžete se stále hlásit. 

Odjezd od bazénu 11. Zš v 6 hodin ráno v sobotu 28. 6. 2014.

 

Info ke splutí 
Řeka: Dunajec
Termín: 28. – 29.6. (sobota a neděle)
Cena: 1590,- Kč
Instruktor a vedoucí akce: Ing. Roman Blažek

Řeka Dunajec na pomezí Slovenska a Polska nabízí 100% jistotu dostatečného množství vody i v tom nejsušším létě. Svižný proud, drobné peřejky a úchvatná okolní krajina v čele s kaňonem v Pieninském národním parku zaručí, že nebudete vědět, co je to dlouhá chvíle. Na trase nás navíc čekají i různá zpestření v podobě výšlapu na krásnou vyhlídku Tři Koruny, tréninkové peřeje i slalomového kanálu a spousta dalších.
Zejména pro zkušenější vodáky (ale i odvážné nováčky) máme k dispozici plasťáky, na kterých je Dunajec obzvláště vypečeným zážitkem!
K dispozici každý večer bude gril i uhlí, nezapomeňte si vzít něco dobrého.

Program:
Sobota: Odjezd v brzkých ranních hodinách, příjezd do kempu v Červeném Kláštoru /SK/ – (zde nebudeme stanovat), v mezipauze před splutím pro zájemce možnost nenáročného výšlapu na Tři Koruny, výuka ovládání kánoe či relax po cestě… dle libosti každého, poté splutí nejpěknějšího úseku Červený Kláštor /SK/ – Kroscienko /PL/ (15 km). V cíli se nachází výživná peřej, kde můžeme zkoušet vše možné do soumraku. Samozřejmě, kdo chce…

V Kroscienku je možné nakoupit v místních obchodech (pozor na otevírací dobu), navštívit restaurace… opět dle vaší chuti.
Neděle: Kroscienko – slalomová trať za vesnicí Tylmanowa /PL/ (12 km). Slalomovou trať v cíli si dle libosti několikrát splujeme. V kempu se nachází restaurace, cca 500 m od kempu pak benzínová stanice. Možnosti stravování jsou zde omezené, doporučujeme proto si nakoupit už v Kroscienku.
Návrat zpět do ČR, FM.

Obtížnost:
WW I – WW I+ (akce vhodná i pro nezkušené na vodě a začátečníky, které vše naučíme)

Ubytování:
Spát budeme v kempu, nezapomeňte si proto stany (cena zahrnuje min. osoby ve stanu). První noc budeme v kempu v Polsku (Kroscienko).

Doprava:
Doprava je v ceně akce z tradičních nástupních míst, kterými jsou: Frýdek-Místek, popř. kdekoliv po cestě směr Čadca/Žilina. (Můžeme přibrat i kohokoliv kdekoliv po cestě z Brna směr FM). Odjezd z nástupních míst plánujeme (cca 5:00hod.), přesný čas a místo bude upřesněno v podrobných propozicích dle domluvy.
Návrat do ČR ve večerních hodinách (cca 22:00). Čas je pouze orientační, může se měnit oběma směry v závislosti na včasném odjezdu, dopravních a
dalších podmínkách.

Cena: 1590,- Kč.

Cena zahrnuje: Dopravu z nástupního místa s přejezdy, místo na lodi, pádlo, vestu, neopren, vodáckou bundu, doprovod instruktora vodní turistiky a raftingu, kempovné (ubytování ve vlastních stanech – min. 2 osoby na stan), uhlí na gril a dobrou zábavu :o)
Cena nezahrnuje: cestovní pojištění, stravu, poplatek za splutí slalomového kanálu a nic co není uvedeno.

Program může být vzhledem ke stavu vody a jiným mimořádným situacím upraven.
Akce se řídí smluvními podmínkami Sportovního-klubu.cz.

Těšíme se na Vás!
www.sportovni-klub.cz/

 

 

Pokud nás bude víc než 17 budou dvě dodávky, které nás budou vozit. Je dán požadavek, zda-li by se nenašel jeden ochotný z řad našich nahlášených zájemců a neodřídil druhou dodávku. Samozřejmě by mu byly odečteny náklady vlastní.