Hlasování projektu Prazdroj lidem

Letošní rok jsme se přihlásili s projektem Plavání za hranicí běžného života, projektem, který je věnovaný pro hendikepované plavce. Velice Vás prosíme o hlasování. Věnujete prosíme pozornost níže uvedeným informacím.

Děkujeme všem, kteří jakoukoliv formou podpoří náš projekt. Hlasování bude probíhat od 1. 10. 2014 do 31. 10. 2014. 

Do hlasování se mohou zapojit pouze občané starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR. Každý dvoustý hlasující bude odměněn drobným dárkem.

 ONLINE HLASOVÁNÍ –  Hlasovací formulář bude od 1. 10. 2014 přístupný na www.prazdrojlidem.cz, kde také naleznete podrobná pravidla hlasování.

 

SMS zprávy  – Hlas k našemu projektu lze zaslat formou SMS zprávy na tel. číslo 737 544 867 ve tvaru PLRmezeračíslo projektu. SMS kód přidělený našemu projektu je PLR 14. SMS zpráva je zpoplatněna jako běžná SMS zpráva do sítě T-mobile dle zvoleného tarifu. Z každého čísla lze hlasovat pouze jednou. Každá další SMS zpráva z čísla, z něhož již bylo hlasováno, bude z hlasování automaticky vyřazena.

 

MEDIALIZACE NAŠEHO PROJEKTU V RÁMCI PROGRAMU

Náš projekt bude automaticky prezentován na webových stránkách programu a na sociální síti facebook. Zároveň bude představen také v Moravskoslezském Deníku a Rádiu Čas.

 

Děkujeme za každý Váš hlas!