Naši mladší žáci dovezli 6 titulů přeborník kraje a 12 umístění

sobotu 22. 11. 2014 se konaly v Opavě oblastní přebory mladšího žactva. Naši plavci dovezli 12 medailových umístění a 6 titulů Přeborník kraje. Blahopřejeme!!! 🙂

Po úraze Jakuba Laníka vyjeli naši tři plavci bojovat i za něj. Nejmladší účastník naší výpravy Katka Fuková získala a právem si vybojovala 4 zlaté ocenění spolu s tituly Přeborník kraje! Na všech svých čtyřech startech a tratích 50 VZ, 50 M a 100 VZ a 100 M získala kromě toho i cenné osobní rekordy. Často šlo o sekundy, které byly v náš prospěch. Jedinečné Kačko, bojuj dál.

Karla Chlopčíková na všech svých tratích také získala medailová umístění spolu s dvěma tituly Přeborníka kraje! Dvě zlatá ocenění na tratích 50 VZ a 50 M, dvě stříbrné v disciplínách 200 PZ, 100 M a dvě bronzové příčky za 100 PZ a 100 P spolu s třemi osobními rekordy! Není toho trošku moc na jednu vzrůstem malou, ale velkou bojovnici? J

Třetím borcem byl Petr Mrázek, jako jediný mužský element. Kromě výrazných osobních rekordů získal i dvě stříbrné pozice v disciplínách 200 P a 100 P. Petr a jeho prsa, nezklamal jsi! Vynikající, jen tak dál.

Ve velké konkurenci 18 oddílů z oblasti Morava naši plavci dokázali své kvality a velkou bojovnost. Všem děkujeme za výbornou reprezentaci, jejich trenérovi Radku Kodajkovi za vynikající přípravu a rodičům za podporu!

Těšíme se na další nové výkony na Zimním poháru ČR a překvapení!