Jarní Mokrý Eman – 11. 4. 2015 – Prostějov

O mokrého Emana – 11. 4. 2015, V. ročník, Prostějov

Tuto sobotu jsme se vydali do centra Hané, do malebného Prostějova zabojovat o trofeje místního lázeňského vodníka Emana. Ten krátce po deváté ráno vystoupil z vody a popřál všem závodníkům hodně zdaru a rychlou vodu.

Ta se ukázala být opravdu rychlou i pro Kateřinu Fukovou hned v úvodní disciplíně kategorie C (ročníků 2005-2007) 50 Z, Kačka si vylovila zlato za výkon v hodnotě vyrovnaného rekordu závodu 41,0 s. V dopoledních závodech přidala i 3. místo na 50 M a odpoledne, kdy palčivé slunce zahřálo prostory bazénu až na hranici padnutí ještě stříbro na trati 50 VZ. Tato kompletní sbírka kovů je výkonem vskutku hrdinským vzhledem k elitní konkurenci skvělých závodnic z oddílů z celé ČR a Slovenska.

Kromě již zkušené reprezentantky vyrazila do Prostějova i dvojice našich benjamínků roč. 2007 Apolena Fuková a Tomáš Mrázek, aby si poprvé vyzkoušeli padesátimetrové distance a konkurenci těch nejlepších závodníků. Rozhodně nezklamali, zaplavali si své první osobní rekordy, které o hodně překonaly tréninkové časy, bojovali jako lvi a jejich výkony jsou velkým příslibem do nadcházejících klání. Jejich snažení ozdobilo třetí místo, které získala Apolenka na trati 50 M.

Tak nám to krásně vyšlo! Výkony, zkušenosti, úspěchy, atmosféra závodu i počasí, vše se sešlo ve vzácném souladu. Ať to je příště zase ještě o maličko lepší!

Velké poděkování patří všem našim bojovníkům, trenérům a rodičům. Bez veškerého úsilí, chuti a elánu by to nešlo. 🙂

Kdo má chuť, mrkněte na naši malou fotogalerii úsměvů.

 

Výsledky: Vysledky_Mokry_Eman_2015

Vysledky_Mokry_Eman_2015_podle_klubu