Oblastní přebory staršího žactva přinesly tři tituly Přeborník oblasti!

V konkurenci 18 oddílů oblasti severní Morava naši borci ukázali, že mají natrénováno.

Během dvou dnů vybojovali  Tři  tituly Přeborník oblasti.

Na tratích 100 Z a 200 Z  zvítězila Venda Janáčková a zajistila si tak 2x první místo. Titul Přeborníka kraje má zaslouženě! Blahopřejeme Vendulko! 🙂 Dvakrát třetí umístění si vyplavala v disciplíně na 200 VZ s výrazným osobáčkem a na trati 100 PZ. V ostatních disciplínách byla nejvíc 4. Skryté rezervy nabudíme na 50 VZ, 200 PZ a 100 VZ. Velká gratulace nadějné plavkyni!

Dalším naším přeborníkem a velkým favoritem byla Kája Chlopčíková. V disciplíně na 100 P získala náskok, víc jak 5 sekund nejen před soupeřkami z Ostravy a Vsetína, ale i před vlastním tréninkovým časem. V trati na 50 VZ a 200 P dvakrát získala stříbrnou pozici, v disciplíně na 200 PZ a 100 M byla třetí.

Bojovník Petr Mrázek a Klárka Ličmanová zabojovali a výrazně si zlepšili své osobní rekordy. Péťa na trati 200 P zlepšil o 8 sekund svůj čas, bezvadné! Jen tak dál.

Elegantní styly Jakuba Laníka přinesly v disciplíně na 100 M bronzovou příčku. Dvakrát čtvrté místo a mnohé zlepšení Kubu posunuly do jeho dalších možností. Blahopřejeme! 🙂

Jedinečná atmosféra dotvořila ráz květnového víkendu. Velké poděkování patří trenérům a rodičům za skvělé zázemí.

Výsledky – 3158_Vysledky_OPZ_starsi_Jaro_2015

Fotogalerie zde 

Psali o nás

Zpravodaj