Vinný sklípek a náš prvotní krok do Valtic

Prvotní výlet do Valtic a pokus o navození podzimní skvělé nálady se vydařil! 🙂  

31. 10. a 1. 11. 2015 jsme se pokusili realizovat výlet do perly vinného centra – do Valtic. Od počínající přátelské atmosféry v autobuse… po skvěle vybrané ubytování se sympatickou majitelkou útulného a fotogenického penzionu s vinicemi, kde jsme se zdrželi jen – pro někoho – na pár hodin. S fundovanou pomocí a podporou  Hanky a Davida Austových jsme propluli nástrahami, jinak neznalých, a užili si krásně slunné dny s euforií lánů plných hroznů. Při výkladu jsme mohli pochopit, jak důležité jsou teploty, déšť, slunce v této krajině. Každou chvilku, o kterou jsme se nemuseli starat a bylo o nás postaráno … jsme si užili nových přátelství, písní, harmonikářského umění a vynikajícího jídla a pití.  Kdo měl málo, měl možnost zažít nášup v bezvadném Kinopolisu … :-)! Mnozí z nás…  jsme zapomněli na své pády, nachlazení, starosti, nemoci a bolesti… Bezvadné zakončení podzimních prázdnin!!!

“Chtěla jsem Vám napsat a poděkovat za úžasně relaxační víkend ve Valticích! Ještě dnes se usmíváme při vzpomínání na neuvěřitelných 24 hodin, ve kterých jsme toho tolik stihli a obdivujeme Vaše nadšení s jakým jste zorganizovali celý zájezd. Účastnili jsme se zájezdu v nadstandardním počtu, včetně naší Gabky a známých našich velkých děti. Myslím, že jsme všichni, včetně naši automobilové spojky, byli překvapeni Vaší ochotou nám všem vyjít vstříc. A hlavně … vzpomínáme na sympatickou majitelku penzionu… na fantastický sklep s horním patrem pro šlechtu a “naším” spodním s degustací velmi kvalitních vín a domácích dobrot. Na šikovnou majitelku, která věděla vše o místních vinicích a víně. A to jsem ještě vynechala omladinu, která přijela auty. Ti byli také neudolatelní a pořad si měli o čem povídat – stejně jako my všichni! Prostě jsme hodili starosti za hlavu a jeli si užít nádherný a povedený relax. ” Blažkovi.

Poděkování patří zaslouženě paní Kostihové a jejímu úžasnému penzionku, rodině Zapletalové a jejich vyhlášenému sklípku, super autodopravě a našim milým …Hance a Davidovi Austovým za celé bezchybné  provedení celé akce!  🙂

Příští rok budeme pokračovat. Všem zúčastněným děkujeme za skvělou náladu, pohodu a hlavně klid!

Vy ostatní… příští rok neváhejte a pojeďte s námi! 🙂 Máme asi novou tradici!!! 🙂

Na zdraví všem našim bezvadným plavcům, rodičům a přátelům…všem, kteří nás celé roky povzbuzují a fandí nám!!!  🙂 

Fotogalerie 1

Fotogalerie 2