Setkání s primátorem města – 17. 2. 2016

Výběr nejúspěšnějších závodníků našeho oddílu společně s trojicí trenérek se ve středu 17.února 2016 setkal už po několikáté na půdě magistrátu s panem primátorem Mgr. Michalem Pobuckým a náměstkem primátora Bc. Pavlem Machalou.

Doslechli se o tom, že závodníci POFM dobře reprezentují  naše město a s nadšením si vyslechli, jaké nejcennější trofeje jsme v poslední době dobyli. A že jich je, pro tuto příležitost jsme přinesli některé získané medaile, diplomy a poháry ze soutěží domácích, mistrovských i mezinárodní úrovně. V milé atmosféře se naši plavci mohli pochlubit svými úspěchy. Pan primátor se svými kolegy ocenili snažení a výsledky dětí a živě se zajímali o jejich další cíle a sny. Pan primátor poděkoval dětem i zástupcům trenérů za reprezentaci města slovem i sladkou pozorností.

Od trenérů i dětí se zároveň dozvěděl o největším přání celé plavecké obce. Slovy Káji Chlopčíkové: “…abychom nemuseli na všechny závody daleko cestovat, ale mohli bychom si zazávodit i doma..” Vedení města tak přímo od
dětí slyšelo, v jakých nelehkých podmínkách trénují a že by bylo dobré, kdyby ve Frýdku-Místku byl bazén pro závody i lepší trénování. Slova pana primátora v dětech zanechala jiskru naděje, o čem svědčí jásot Verunky Fránkové při odchodu z magistrátu: “Trenérko, možná nám pan primátor postaví nový bazén!”  🙂

Na závěr pan primátor přislíbil, že bude letos, již v IX. ročníku plaveckých závodů, patronem Velké ceny Frýdku-Místku.

A kdo nás tentokrát reprezentoval? Blahutová Lucie, Fránková Veronika, Fuková Kateřina, Chlopčíková Karla, Janáčková Vendula, Ličmanová Klára, Tobolová Renátka, Tůmová Michaela a z chlapců  Andrle Adam, Kaspar Štěpán, Laník Jakub, Mrázek Petr, Saksa Matěj a Vika Antonín. Za trenéry se zúčastnily trenérky Mgr. Martina Polachová, Mgr. Barbora Tobolová a Barbora Fuková. Nelze všechny ceny a úspěchy počítat… snaha, úsilí a dřina všech jsou očividné a o tom svědčí každý minulý a další nový článek, který si zde naši čtenáři přečtou!

Děkujeme za milé přijetí a ocenění naší práce a zase někdy na shledanou! 🙂

Slovo na závěr:

Poděkování, které si vyslechla hrstka našich plavců a trénérů, patří celému týmu Plaveckého oddílu Frýdek-Místek, z.s., obětavým rodičům  a spoustě vynikajících osobností, které nás neustále podporují!

Tým POFM

Fotogalerie –  Setkání s primátorem