Letní plavecké soustředění – 22. 8. – 26. 8. 2016

Naši milí plavci, 

letní plavecké sportovní soustředění se letos bude konat na konci prázdnin. Bude orientováno na startovní přípravu a na nadcházející sezónu. Minulá soustředění jsme si užívali, jako třešničku na poschoďovém dortu, byla víceméně relaxační. Po mnoho minulých sezón jsme byli v bezvadném areálu U Fandy. Letošní bude trochu jiné….bude zaměřeno s větší intenzitou na dvoufázový trénink. Bude náročnější, ale o to více protmelí naše řady. 🙂 Připravujeme řadu překvapení, soutěží, her. Prostředí je také velice příjemné a hlavně také blíže k horám. Ploutve s sebou! 🙂

Hlaste se všichni, kdo máte zájem zakončit prázdniny s partou nadšenců pro vodu a sporty všeho druhu. Každý je vítán a vždy bude prostor i pro posezení, odpočinek i společný relax. O tom to je…!

 

Místo pobytu : Bystřice nad Olší – Penzion Stadion

Datum :  22. 8 – 26. 8. 2016

 

 

Upřesňující informace

Odjezd : v pondělí v 9.00 hodin od vlakového nádraží ve Frýdku.

Buďte prosíme na nádraží  aspoň 20 min. předem.

Příjezd: V pátek kolem 17 hodiny na vlakové nádraží.  🙂

Již se na Vás těší personál Penzionu, bazén, který je v areálu.  V blízkosti je jízdárna a také squash, který  lze využívat po celý den, cena jedné kóje 180Kč/hod., možnost zapůjčení raket a míčků ale není. Kdo má a chtěl by vyzvat na souboj některého z kamarádů…domluvíme.  Kdo má rakety, s sebou! 🙂  Možnosti tu jsou!

Těšíme se na Vás!!! 

Informace:     i.licmanova@centrum.cz

P. S.    V rámci jedné hry… vezměte si všichni jeden šátek!  Děkujeme 🙂

Stadion leden 2009 042 IMG_0547 sportovni_areal_bystrice_0_0_0 IMG_1019