Aktualizováno: Letní grilovací relax u Fandy

Naši milí rodiče, kolegové, přátelé, 

dnes jsme vše sečetli, podtrhli…snědli, vypili … kde jinde než u Fandy! 🙂

Naše Kája Chlopčíková bojovala a bojuje i v neděli o své osobní maxima a rekordy a za naše barvy v Ústí nad Labem na Letním mistrovství staršího žactva. Střídavě jsme sledovali a sledujeme zprávy, o tom, jak se jí vede! Kájo myslíme na Tebe! Drž se!!!

Postupně přijelo k Fandovi mnoho našich skvělých rodičů s dětmi, aby si již odpočinuli, popovídali, dali si něco dobrého. Letošní rok byl náročný… jak pro každého osobně, tak po závodní stránce a tak jsme postupně mohli probrat v klidu i témata, na které není celý rok prostor…ani čas. Našli jsme mnoho inspirací na další plavecký rok a mnoho nových vychytávek na naše tréninkové bloky. Mezi jinými … třeba i pečení koláčů. 🙂 Obrovské díky patří našemu jedinečnému, inspirativnímu a skvělému Vojtovi Mrázkovi, který se již třetím rokem stará o to, aby na grilovačce nechyběla sladká tečka! A že zas a znovu byla!!! 🙂 Moc si toho vážíme Vojto… moc děkujeme.

Rok co rok jsou tradiční akce vychytanější… dva bazény, bowling … stačily pro relax všech…

Andrejka a Danielka Austovy se postaraly o milý vstup houslovo akordeonové mini vystoupení.  Bylo to zpestření celé akce!  Velké díky patří i našemu novému hudebnímu technikovi Davidovi. Pohodová hudební kulisa po celé odpoledne, až do pozdních hodin provázela letní sobotní relax. Každý si mohl vybrat… na co měl náladu, chuť… a sluníčko přálo všem. Personál střediska u Fandy byl opět a znovu bezchybně nastartován plnit nám každé přání.

Díky moc všem milým trenérům, kteří přišli i jejich drahým polovičkám za jejich celoroční toleranci našim vodním koňům… Radkovi a Magdičce, Martině a Ondrovi, Báře F. a Vláďovi, Janičce a Markovi, Honzovi a Blance i Terezce… ale i všem, kteří nemohli dojít … a točí to soukolí s námi. Děkujeme všem tichým společníkům, kteří nechtějí být jmenování… za podporu a vyváženost, kterou věnují naší lodi.

Odpočiňme si všichni v kruhu našich nejbližších! Tam, kde je všem nejlépe.

Přejeme všem překrásné letní dny a na konci srpna se těšíme na sportovní startovací soustředění! 🙂

Omlouváme se, že jsme nezachytili fotem všechny situace a chvilky relaxace a odpočinku… dnes měl i foťák volněji…

Díky všem parto!!!

Krásné prázdniny!

 

IL

 

https://delfinifm.rajce.idnes.cz/Grilovacka_u_Fandy_-_cerven_2016/

P.S. Pokud někdo další fotil… prosím pošlete na známou adresu… 🙂 vše přidáme do alba.