X. ročník plavecký závodů žactva

Milí závodníci, plavci, nováčci! 

Letos už budeme pořádat X. ročník plaveckých závodů žactva ve Frýdku-Místku. Bohužel ho musíme pořádat sice na pěkném bazéně, ale na rozměrově malém 16 metrovém.

Jsme jeden ze dvou okresů na Moravě včetně Vysočiny, který nemá krytý plavecký bazén, na němž by se daly pořádat závody. (Druhým okresem je Jeseník).

Při tom závodníci z Frýdku-Místku loni tvořili jednu třetinu (71) závodního pole na meziokresních přeborech v Karviné (kde byli závodníci z Karviné, Orlové, Bohumína, Třince, Havířova, Českého Těšína). Počet startů tuto třetinu přesáhl (365).

Opět je zde letos prostor pro Vás!

Pro všechny nové plaváčky, nováčky, ale i zkušené plavce!!!

V sobotu 18. 3. 2017 pořádáme závody pro všechny nové vodníky, ale i ostřílené borce! Na bazéně 11. Zš se otevřou dveře dětem, které milují vodu a chtějí se obohatit o nové zkušenosti, možná první zážitky ze závodění. Dopolední program je určen dětem, které plavou jednou, max. dvakrát týdně. Je to závod pro nováčky a děti s různým postižením. Dopoledne budou plavat naši nejmladší závodní plavci roč. 2008, 2009. Odpolední program je pro závodní plavce a zkušené borce! Kdo letos zabojuje o své poháry primátora? Uvidíme… 🙂

Zpráva pro všechny závodní nováčky … nebojte se a přijďte si to zkusit, toto jsou závody, kdy vás nikdo nediskvalifikuje a každý si vyplave svou cenu. 🙂

Do neděle 12.3. 2017 přijímáme přihlášky!  Po tomto datu, již nepřijmáme další přihlášky. Prosíme všechny rodiče i plavce, aby se hlásili u trenérů, noví a všichni, kteří si neví rady na emailové adrese i.licmanova@centrum.cz

Přečtete si prosíme propozice níže uvedeny. V našich družstvech přípravek, kondičních drah, kroužků si trenéři sami přihlásí závodníky. Rodiče dostanou lístek s datem a disciplínami na daný půlden.

Je nutné, aby v daný den všichni nahlášení závodníci přišli včas.

Děkujeme všem za spolupráci! Zároveň se obracíme na všechny milé rodiče, podnikatele, kteří by mohli jakýmkoliv způsobem přispět na ceny, drobnosti, možná zpříjemnit den… přijďte s nápady. Pokud byste mohli díky své práci, zaměstnání nám pomoci připravit den pro děti, budeme moc rádi. Ceníme si každého malého daru!

Kdo by rád pomohl, a donesl několik drobností, či cen, kdykoliv každý pátek na trénink od 14-20 hodin na bazéně 11. Zš. Velice děkujeme všem za spolupráci!!!

Těšíme se na Vás! 🙂 

Tým POFM

PropoziceX.rocnikVCFrydku-Mistku