Nabídka speciálního plaveckého tábora SWIM SMOOTH

Vážení plavci, rodiče,
přišla nám nabídka:
Trenérka metodiky Swim Smooth, trenérka I. třídy –  Mgr. Gabriela Minaříková, dlouholetá závodní plavkyně a medailistka MČR.
“V průběhu své kariéry jsem se snažila hledat a využívat vysoce odborné a moderní informace a těmito se pro mě stala právě australská metodika Swim Smooth, která je natolik komplexním nástrojem sportovní plavecké přípravy,
že ji již oficiálně využívá Mezinárodní triatlonová federace.
Proto bych Vás, či Vaše svěřence pozvala na již 4. ročník mezinárodního plaveckého tábora našeho oddílu, tentokrát v malebném prostředí Srní na Šumavě v termínu 13. 8. – 19. 8. 2017.
Tábor, kterému pro svůj vysoký poměr kvality a špičkového zázemí přezdíváme „čtyřhvězdičkový“, a který je především určen sportovním plavcům ve věku 10 -15 let. Podmínkou účasti plavců, je alespoň základní znalost
angličtiny a závodní zkušenosti na úrovni krajského plaveckého přeboru žactva. Účast na našem táboře jim poskytne výjimečné informace a nový impuls pro další trénink a plaveckou kariéru.

Každému plavci na táboře provedeme video analýzu, která i Vám umožní zpřesnit a individualizovat tréninkový plán, ještě lépe rozvinout skrytý potenciál dětí a doplnit tak Vámi vedenou sportovní přípravu plavce.
Jak jsem uvedla výše, na táboře bychom rádi uvítali nejen Vaše svěřence, ale také Vás – trenéry, protože je nám velkým potěšením dále šířit myšlenku původních autorů konceptu Swim Smooth – otevřenost a sdílení tohoto know-how vzešlého od špičkových plavců dalším plavcům a trenérům. Naskýtá se Vám tak jedinečná příležitost získat ucelený přehled o posledních trendech v tréninku mládeže a promítnout jej do vlastního vedení přípravy tak, aby Vám a Vašim plavcům zajistil spoustu úspěchů a radosti z tréninku –
rádi se podělíme o naše znalosti.
Všechny tréninky vedou zkušení trenéři a špičkoví pedagogové a plavci se budou zdokonalovat ve všech plaveckých způsobech, podělí se o své zkušenosti s ostatními plavci, udělají si nové přátele z jiných plaveckých oddílů a plavecky vyspělých zemí, procvičí si angličtinu a rozšíří si obzor právě pobytem mimo svůj tradiční oddíl – což je mimo jiné i velmi oblíbený způsob „osvěžení“ tréninkového cyklu plavců v zahraničí.
Všechny důležité informace o táboře získáte ZDE, Vaši plavci i Vy jste k nám zváni a těšíme se na Vás!”

*Mgr. Gabriela Minaříková*
Zakladatelka a hlavní trenérka

+420 602 665 554