Moravskoslezská liga nejmladších plavců a naši bojovníci! :-)

MS LIGA NEJMLADŠÍCH (2008,09,10,11) V KOPŘIVNICI

 V sobotu 22. 4. se naše skromnější sestava nejmladších závodníků zúčastnila již tradičního klání v Kopřivnici. Na medaile naši borci ve městě Tatrovek nedosáhli, ale svými výkony se opět o něco posunuli a za zlepšení si zaslouží pochvalu. Tentokrát nám chyběli ti nejmladší a tak jsme vstoupili do bojů jen v ročnících 2008 a 2009 na všech 50ti-metrových tratích. Na všechny 4 závody si troufl jen David Rumíšek a jeho výkony jsou slibné. Nejvýraznější posun zaznamenal na 50 M a časem 53,8 dosáhl na 6. příčku. Na své oblíbené trati 50 P o chlup zaostal za svým nejlepším výkonem a tak byl odměněn jen bramborovou medailí. Na šestém místě se umístil i za krásný sprint na 50 VZ.

Renatka Tobolová své 2 starty na 50 Z i VZ dokázala zaplavat v první desítce, v kraulu skončila 6. a na znaku 8. Přestože medailové časy jsou ještě trochu vzdálené, výkony rostou a trénink není zbytečný ani pro Edíka Fránka, Rebeku Egertovou a konečně i Klárku Polachovou. Klárka i Rebeka zaslouží velkou pochvalu, neboť obě holky zjistily, že poslechnout rady trenérů přináší ovoce lepších časů.

Nejmladší účastníci za náš oddíl byli Jolanka Ruszová a Vincent Sarkozi. Vincent trochu obrečel smolné 4. místo na 50 P. Ale medailové časy jsou pro Vincenta na dosah. Jolanka i Vincent jsou závodníci začátečníci, potřebují ještě mnoho zkušeností pro menší strach na startech. No oba ukázali, že umí. Svými časy na 50 P předplavali oba i řadu starších soupeřů.

Děkujeme rodičům a starým rodičům za podporu, děti moc chválíme. A hurá do dalšího trénování, ať nám výkony rostou a medaile jsou blíže.

Výsledky 4226_vysledky_kluby Liga nejml.