Meziokresní přebor žactva 12. – 13. 5. 2017 Karviná

Na MOPŽ do Karviné se nás vydalo celkem 37, dva dny jsme  poměřovali své výkony s téměř 200 kolegy z dalších 7 klubů skupiny Těšínská.

Pro nejmladší plavce roč. 2009 byl tento závod vrcholem jarní sezóny, naši osmiletí benjamínci Jolanka Ruzsová a Vincent Sarkozi zaplavali velmi nadějné výkony stejně jako o rok starší plavci Eda Fránek, Klárka Polachová, Renatka Tobolová a Rebeca Egertová. Ti se spolu se staršími plavci snažily zaplavat tak, aby se mohli ucházet o zařazení do startovního pole Oblastního (krajského) přeboru, který se uskuteční pro závodníky roč. 2006-2008 na začátku června.

I naši starší reprezentanti se rozhodně činili, OPŽ pro ročníky 2003-2005 se koná 27. a 28. května opět v Karviné. V záplavě skvělých výkonů, krásných umístění a vylepšených osobních rekordů je těžké najít ty nej, ryze statisticky lze konstatovat, že jsme vybojovali celkem 59 medailových umístění (17 prvních míst, 24 druhých a 18 třetích) a téměř 100 nových osobáků. Na medailová umístění ve svých kategoriích dosáhli Kačka Fuková, Adam Andrle, Míša Tůmová, Martin Polach, Matěj Saksa, Kája Chlopčíková, Vendy Janáčková, Kája Kišová, Viky Kochová, Poly Fuková, Adam Holaník, Verunka Fránková, Lucka Blahutová, Helenka Lednická, Tomáš a Petr Mrázkovi a Štěpán Kaspar.

Všem plavcům děkujeme za předvedené výkony a reprezentaci a těšíme se na setkání při oblastních přeborech.

Tady jsou celkové výsledky MOPŽ, tady výsledky klubů.

 

https://delfinifm.rajce.idnes.cz/MOPZ_v_Karvne_-_jaro_2017/