Zimní Pohár jedenáctiletých ČR Morava 8. – 9. 12.2018 Brno – Lesná

Nejlepší plavci ročníku 2007 si dali své pohárové dostaveníčko o druhém adventním víkendu v brněnském bazénu na Lesné. Za POFM se do závodu kvalifikovala trojice plavců.

Viki Kochová se při svém posledním startu v barvách POFM blýskla třemi pátými místy na tratích 50VZ, 50 a 100M. Poly Fuková zlepšila svá osobní maxima ve 3 ze svých 4 startů, na 100M obsadila 14. a na 200PZ po krásném výkonu 15. příčku. Adam Holanik se prodral do elitní desítky na trati 50M, kde obsadil 9. pozici, největší zlepšení osobního maxima předvedl na trati 800VZ, osobák si po dobře technicky zvládnutém závodu zlepšil o celých 17 s.

Dařilo se i naší bývalé plavkyni Karolíně Kišové, ve 4 startech v kraulových disciplínách si vybojovala pozici mezi nerychlejšími 10 plavkyněmi, nejvýše dohmátla na 6. příčku v závodě na 800VZ.

Závody se organizačně velmi vydařily, brněnští hostitelé vytvořili skutečně slavnostní atmosféru vrcholného závodu sezóny, vše klapalo a odsýpalo. Ozdobou pohárového závodu byly bezesporu výkony plavců bohumínského klubu Andrey Černé a Sama Hübschlera.

Děkujeme všem našim reprezentantům, užívejte zaslouženého odpočinku v období Vánoc. 🙂