1

Postupové MOPŽ v Karviné dopadly na výbornou! 7. a 8. května 2015

Vynikající výsledky přivezli všichni naši borci, kteří se vydali závodit ve čtvrtek a v pátek do Karviné! 

Všech 27 plavců si dovezlo množství zážitků, osobních rekordů, na které nezapomenou a hromady umístění. Že máme velké rezervy a mnoha plavcům uteklo umístění na bedně o vlásek,  je devět 4. míst. Suma sumárům…. 14x jsme vybojovali bronzovou pozici, 10x stříbrnou a 15x zlatou příčku. Komu se cokoliv líbilo, napište, utvoříme článek z dojmů a nápadů. Že i ti nejmladší bojovali jako lvi, je bez debat! A ti, kteří zrovna nebojovali, tak povzbuzovali. Někteří přišli o hlas… 🙂

Štafety chlapecké bojovaly bezvadně, jen to tentokrát nestačilo. Nic nevadí…! Dvakrát stříbrná dívčí štafeta polohová i kraulová napravila náladu. 🙂  Pište, o všem co Vás  zaujalo… a kdo máte fotky, prosíme o zaslání.

Sváteční víkend završují ještě někteří naši bojovníci ve Vsetíně na IV. ročníku Vsetínského Krpce!!! Takže držme vše! 🙂

Děkujeme všem za úžasnou přípravu, snahu, bojovnost, trenérům za jejich nasazení a našim obětavým rodičům za všechnu podporu!

3138_Vysledky_MOPZ_Jaro_2015

POFM

Napsali o nás:  Plavci se představili v Karviné

22_05.VLP_SM_FMTR_HP_21

Fotogalerie čtvrtek 

Fotogalerie pátek 

Video štafety

Komentář(1)

  1. Barbora Tobolová:

    Ač se mi povedlo vidět pouze poslední půl den, stačí to na konstatování, že se naši plavci dokáží porvat o medaile a do posledních metrů svých závodů dávají maximum sil i srdce. Zejména ty nejmladší člověku vhání do očí slzy radosti a hrdosti. Úžasné výkony předváděla opět Kačka Fuková. Z osmi svých individuálních disciplín, získala 6 zlatých a 2 stříbra. O umístění se dokázala porvat ve svých rozplavbách Verunka Fránková. Její finiš ve 100 m M byl opravdovým zážitkem. Stříbro za 50 m P Lucky Blahutové jistě přineslo satisfakci za chybičku, kterou udělala v polohovce. Úspěchy Káji a Vendy a také všech kluků ten pocit umocňují.
    Holky a kluci, jsme na vás opravdu moc pyšní.
    A také je třeba pochválit ty nejmladší, protože pro ně to bylo těžké závodění. Všechny tři Áčka (Alenka, Apolenka i Amálka) získaly cenné zkušenosti. Abych nevynechala kluky, velké uznání patří Matějovi Saksovi. Také on patří mezi nejmladší a přesto dokázal vybojovat zlaté v konkurenci starších soupeřů. Skvělé!