Letní soustředění a nový start! :-)

Letošní sportovní soustředění bylo výrazně jiné… 🙂

Relax u Fandy jsme vyměnili dočasně za vynikající sportovní středisko Bystřici nad Olší. Naši plavci absolvovali startovací tréninky, které se hodně lišily od minulých let! Musíme konstatovat, že všichni to zvládli na výbornou! Každý se popral s novou výzvou, jak nejlépe uměl. Od nejmladších plavců, po nejzdatnější, kteří chodili trénovat i v brzkých ranních hodinách, všichni zvládli sportovní zátěž bezchybně. Plavání, běh, posilování, tanec … vše co soustředění má mít! 🙂

Zpestřením byl výlet na Čantoryji. Výhled byl kouzelný! 🙂 Cestou zpět jsme vyhlásili soutěž o největší hřib … malí i větší nadšenci se rozběhli po lese a úlovky, které někteří nosili, byly jedinečné! Adam, Toník a Danielka ulovili kousky, za které by se nemuseli stydět, ani houbaři na plný úvazek!!! No, nejsme jen šikovní plavci … 🙂 Někteří, jak jsme se dověděli i závodně rybaří, měli jsme mezi sebou i mistra ČR v motokrosu.

Hlášky, typu… “to nebyl výlet, ale další trénink…”, bereme na vědomí. Rozhodující je úhel pohledu … houbaři srdcem si to užili, romantici se kochali, sportovci makali a vlastně bylo vše jak má být.

Hostem letošního pobytu byl člověk, který svou sportovní zdatnost a lidskou pokoru dokazuje již 11 sezónu. Ironman Kamil se přišel s našimi sportovci podělit o své životní zkušenosti, lapálie, prohry i výhry. Rozhovor se protáhl tak, že otázky odsunuly večeři a další dotazy padaly další tři hodiny po večeři! Výživná debata a pro mnohé motivující! Porazit sám sebe, zvítězit sám nad sebou …  znělo mnohým v uších při jeho odchodu.  Anything is possible !

Přiloženo jen část besedy. Ironman Kamil Adamovský

Čas byl i na spoustu her, ze kterých jsou fotografie, nebo i videa, která postupně přiložíme. Nikdo se nezaběhl, nikdo neutrpěl žádnou újmu a až na drobné nerovnosti, které dopilujeme, proběhlo vše dle očekávání a ještě lépe. Zavedené novinky budeme aplikovat pravidelně, ke zlepšení všech našich sportovců!

Těšíme se na další pobyty a společné akce! 🙂

Fotogalerie