GP Bruntálu, naši plavci a David :-)

O víkendu 17. a 18. března měli závodníci, rodiče i trenéři na pilno.

V sobotu byl závod jak v Olomouci, tak oba dny v Bruntále. Letos se ujal psaní článku účastník závodů, tatínek Honza Klánčik. Děkujeme za vtipnou glosu i nadhled s jakým on viděl závody v Bruntále. Omlouváme se, že jsme nereagovali rychle, nebo možná až příliš rychle. V Bruntále plavalo 15 našich borců. Všichni si zaslouží obrovskou pochvalu.  Tentokrát to bylo náročné pro všechny závodníky, ale nálada byla vynikající. Mezi dětmi exceloval David Rumíšek, co start, to boj o medailové umístění! Do poslední chvíle bojoval o prvenství. Jeho výkon hodnotili trenéři hodně vysoce. Nikdo se nedal zahanbit… Všichni si zaslouží velké poděkování za bezvadnou reprezentaci. Blíže už ve zmíněném článku:

Trochu jiný pohled na závody plavců – očima závodníka Rally

Závodní citace..

“Třešničkou na dortu byla štafeta trenérů, do které si trenéři přibrali Martina Polacha – pěkně se na ně dívalo, Martin P. jim výsledek z mého laického pohledu nezkazil a z pohledu diváka rodiče oceňuji toto obrovské gesto – Chlapi SUPER. Něco obdobného bylo vidět i v dívčí štafetě, kde si holky Kája K., Api F., Aďa přizvaly na pomoc Klárku Polachovou – a to tedy byl páááánečku závod – nevím jak časem, ale závodním nasazením Klárka strčila do kapsy všechny – móóóc pěkné.

Vynikající výsledky předvedli i ( hlavně ) malý postavou ale „ velký výkonem“ David Rumíšek, trošičku ve stínu svého tatínka vynikající Adam Holaník,  již zmíněný výborný Martin Polach, velká bojovnice Míša Tůmová rovněž. Samozřejmě nechci na nikoho zapomenout tak i Lucka Blahutová, Helena Lednická a Alena Chlopčíková, o Kačce Fukové jste si již mohli to podstatné přečíst v předchozí zprávě  – snad se na mě nebude zlobit na koho jsem zapomněl.

Děkujeme organizačnímu výboru – zejména trenérům POFM a pořádajícímu klubu

A Hlavně DĚKUJEME ZÁVODNÍKŮM POFM ZA PĚKNOU PODÍVANOU, PĚKNÉ A KVALITNÍ VÝKONY A TĚŠÍME SE PŘÍŠTĚ ZASE NĚKDE.

Všem Díky a Zdraví Honza”

 

Fotogalerie 1

Fotogalerie 2 

Děkujeme všem za podporu, práci i povzbuzení. Bez toho všeho by to nešlo dál.  🙂