2

Informace pro nové rodiče

Milí rodiče nových dětí, 

sepsali jsme pár informací, které potřebujete vědět, než bude informační schůzka, na kterou jste všichni vítáni.

Kdy a kde: ve středu 5. 9. 2018 v 16 hodin v jídelně 11. Zš.

Letošní rok je rozdělen do mnoha sekcí, rozpisy přesných časů a drah zveřejníme první týden v září.

Na počátku nového roku bude probíhat přezkoušení dovedností, schopností, toho, co děti zvládnou. Naši zkušení trenéři si děti rozdělí, dle věku a jejich možností.

Kroužek noví : Zde budou plavat děti nejmladší a děti, které mají nejméně zkušenosti s vodou. Tedy děti od 5 let. Potřebují plavky, děvčátka jednodílné, čepici plaveckou, pokud mají dlouhé vlásky. Nepotřebují brýle, šnorchl… jen dobrou náladu! 🙂 Rodiče, pokud první lekci budou chtít vidět, jak lekce probíhají … prosíme, aby si vzali na bazén převlečení. (Kraťasy, tričko) Z hygienických důvodů. Další lekce již prosíme, aby rodiče čekali v hale bazénu. 2x ročně míváme ukázkové hodiny, kde můžete vidět své dítko, jaký udělalo pokrok. A porovnat s ostatními dětmi.

Kroužek pokročilí : To jsou již děti, které umí náznaky některých plaveckých stylů, částečně nějaký plavecký způsob, nebojí se vody, plavali už u nás v minulém roce.

Kondiční dráhy – noví: Jsou určeny plavcům od 9-x let. Nové děti, které mají kolem 10 -12 roku věku budou zařazeny do kondiční dráhy pro nové plavce. Vše bude v rozpise vyznačeno. Plavou 2x týdně + tělocvična – suchá příprava a posilování.

Děti se snažíme průběžně testovat, takže pokud udělá pokrok, informujeme rodiče a nabízíme další posun v drahách, co do výkonu a jeho možností.

Už se na všechny moc těšíme! 🙂 

 

Komentáře(2)

  1. Helena Olejníková:

    Dobrý den,
    chtěla jsem se zeptat, zda-li je u vás v rámci kroužků možnost plavání pro dítě 11 let věku-dívka, která by se chtěla zdokonalovat v plavání a plaveckých stylech,1x týdně a bez účasti na závodech?
    Děkuji Olejníková

    • Iveta:

      Pěkný den,
      určitě děti které chodí 1x týdně nejezdí na závody, ale zdokonalují svůj plavecký styl… naopak závodní plavci trénují 4x – 5x týdně. Tr. Iveta Ličmanová