Karvinský motýlkářský trojboj a naši borci

Třetím letošním závodním testem byl tentokrát Karvinský motýlkářský trojboj. Plavci POFM se tam vydali opět v minivýpravě, tentokrát však v sestavě byly tři děvčata a dva kluci.

Hlavním závodem byl tedy, již zmíněný trojboj a to v pořadí 50 M, 200 M, 100 M. Toho se účastnily dvě naše hrdinky, Veronika Fránková a Gabriela Blažková. Verča obsadila v pořadí disciplín 4.,2. a 5. místo. Celkově jí to těsně nestačilo na 3 příčku, ale i tak velice dobrý a kvalitní výkon. Gabka byla 11.,11. a 14. a celkově obsadila 11. příčku.

V Karviné se však závodilo i v jiných disciplínách. Na své si opět přišla Míša Tůmová, která pokračovala po Velké ceně Bruntálu ve výborných výsledcích také tady. Na trati 100 OPZ nenašla ve své kategorii přemožitelku a zvítězila časem 1:17,06. K tomu pak přidala dvě druhá místa na 50 a 100 VZ. Těsně jí pak uteklo třetí místo na 50 P. Míša tak ukázala, že její forma stále stoupá a soupeřky, už se jí pomalu začínají bát :-).

Dalším medailistou našeho oddílu se stal Adam Andrle, který si vyplaval krásné druhé místo ve 100 metrovém polohovém závodě. K tomu se pak ještě třikrát vešel do desátého místa 50 Z – 4. místo, 50 P – 6. místo a 50 VZ – 7. místo.

Dalším členem našeho týmu byl Jakub Vavřina, který si vylepšil svá osobní maxima ve třech disciplínách a bral třikrát umístění v desítce. 100 OPZ – 5. místo, 50 Z – 6. místo a 50 VZ – 8. místo.

Nezapomenu opět zmínit naše odchovance, ze kterých si nejlépe vedla Viki Kochová, kdy v trojboji obsadila postupně 2,3 a 2 místo, celkově to stačilo na druhou příčku. Adam Holanik 3,3,7 celkově šestý. Martin Polach 7,11,8 a celkově devátý.  Api Fuková 18,8,10 celkově desátá. Vašek Chaloupecký 21,22,17 celkově sedmnáctý. David Rumíšek 16,16,18 celkově sedmnáctý a Kája Kišová 19,16,17 celkově devatenáctá.

Celkově můžeme tedy zhodnotit letošní ročník jako vydařený a doufáme, že ten následující, již bude na nově zrekonstruovaném bazénu, který se začne v Karviné stavět v už letos v květnu.

Tr. Jan Holanik

Díky všem plavcům i jejich trenérům za výbornou práci a bezvadnou reprezentaci klubu. 🙂

Fotogalerie

 

 

Přijatí: 

Andrle Adam, Vavřina Jakub, Blažková Gabriela, Fránková Veronika a Tůmová Michaela.

Hlavní trojboj poplave Fránková Veronika a Blažková Gabriela.