Soustředění akvabel s trenérkou Eliškou

SOUSTŘEDĚNÍ AKVABEL V MALENOVICÍCH

V pátek 12.4. po obědě jsme dorazily na Hotel Petr Bezruč v Malenovicích, kde nám začalo víkendové soustředění synchronizovaného plavání. Venku se velmi ochladilo a v noci dokonce napadl sníh, ale vzhledem k nabitému programu, kdy jsme většinu času trávily v bazénu nebo tělocvičně, nám počasí náladu nezkazilo.

Dojela za námi velmi milá trenérka Eliška Fleková z Komety Brno, která svým lidským přístupem a dlouholetou zkušeností obohatila nejen trenérky, ale naučila děvčata jednotlivé fáze nácviku figur, přípravu na suchu a dala nám všem i cenné rady k hodnocení figur na závodech.

V sobotu odpoledne si děvčata zrelaxovala při józe. Velký dík za to patří paní Luňáčkové, mamince od naší Světlanky, která si na nás udělala čas.

A poté jsme se opět vrhly po hlavě do bazénu, na další zdokonalování techniky figur a trénování rychlosti v bazénu.

Večer se akvabely změnily v tanečnice, a pod vedením našich mladých trenérek Kristýnky a Báry se učily modernímu tanci. Před spaním se ještě utkaly v deskových hrách a zaslouženě šly spát.

Vysoké nasazení a množství tréninků si vyžádalo oběti, takže nedělní tréninky jsme již neabsolvovaly v plném počtu, nicméně při loučení po nedělním obědě děvčata prohlásila, že se již těší na další soustředění, které plánujeme uskutečnit na podzim tohoto roku!!!

Tr. Zita Drozdová

Díky všem trenérkám, které byly s našimi děvčátky a věnovaly se jim. Těšíme se na nové zkušenosti, poznatky, nápady a nová nasazení. Díky všem rodičům, kteří podpořili tuto akci.

Fotogalerie