Soustředění v Bánské Bystrici

Soustředění v Bánské Bystrici – 25. 8. – 29. 8. 2019

V sestavě 8 dětí + 2 trenéři jsme absolvovali předsezónní soustředění na Slovensku v Banské Bystrici u trenéra Luboše Križka.
Ačkoli většinu z nás po prázdninovém lenošení zpočátku bolelo celé tělo, tak jsme zabojovali a společně s borci z Dukly Banská Bystrica zvládli celkem 8 tréninků v bazénu, dva kondiční suché tréninky na atletickém oválu i v posilovně a jeden výlet do přírody k vodopádům Králické tiesňavy.

V bazénu jsme pilovali techniku a naučili se pracovat s novou pomůckou – expanderem (gumové lano), kterou budeme používat zejména u větších závodníků i na našich trénincích. V bazénu nám po většinu času dělali společnost plavci Dukly včetně juniorské mistryně Evropy Bašky Mišendové.

Celkově se soustředění myslím velice povedlo a za trenéry musím opět pochválit děti za snahu i disciplínu. Odměnou bude dětem technický a kondiční náskok proti soupeřům, což se velice hodí v krátké zimní sezoně.

Doufáme tak, že spolupráce s L. Križkem bude nadále pokračovat, přičemž jsme probrali možnosti účastnit se v budoucnu zimních(běžky) i letních (horské kola) ProSwim kempů společně se žákovskou plaveckou elitou z celého Slovenska.

Děkujeme moc Lubošovi, Peterovi i Martinovi za parádní a zdařilé soustředění. 🙂 Díky za starost, péči, kamarádský přístup i novinky z plaveckého světa. Perličky a zážitky osobně.

Nová plavecká lovecká sezóna 2019/2020! 🙂

 

 

Fotogalerie