Poděkování všem …

Poslední tréninky v letošním roce probíhaly v úterý 17.12. 2019. 🙂

Soutěže, štafety, hrátky na vodních plavidlech, prostě podpora sociálních dovedností a všestranné empatie. Vše nutné pro utužení přátelství a nově vzniklých kamarádství. Často na dlouhé léta.

V r. 2019 pro nás byly zlomové, posunující a jedinečné plavecké kempy s trenérem Lubošem Križkem a navázali jsme tak trvalou spolupráci s plaveckými špičkami. Naučili jsme se pracovat trendy, které patří v Evropě k nejvyšším příčkám. Podařilo se i letos nasbírat mnoho cenných medailí, osobních rekordů, nového poznání a vlastních limitů. Nerostou jen děti a plavci ve svých schopnostech, ale i my jako koučové, organizátoři a tvůrci každodenních tréninků. Děti se rády vracejí a to je pro nás jedinečnou odměnou. 🙂

Děkujeme všem za podporu a pochopení v těžších počátcích letošního školního roku. Vše jsme zvládli. Opravy bazénu na 11. Zš, přesuny z Místku zpět do Frýdku, malování  a…. jiné další.  Díky patří všem trpělivým rodičům, plavcům, trenérům, asistentům a parťákům. Každý jeden z Vás je důležitý, aby vynikl celek. Ne vždy to bylo snadné.

Jsme rádi, že jste s námi!

Pokud byste se k nám chtěli přidat s jakoukoliv novou akcí, nápadem, jak oživit naše plesové tradice, grilovačky, obnovit sjíždění řek, nebo přišli s docela novými invencemi, vše je vítáno!!!

Jedeme dál…

Přejeme všem poklidný konec roku v kruhu přátel, se svými blízkými.

Hodně odpočinku, klidu, zdraví, štěstí a nějaký ten splněný sen. 🙂

Celý náš trenérský tým se na Vás těší v Novém roce 2020 ! 

Plaveme od 6. 1. 2020 v našich obvyklých časech a místech. 🙂

https://delfinifm.rajce.idnes.cz/Posledni_Brusperk_2019/

https://delfinifm.rajce.idnes.cz/Vanocni_vecirek_POFM_2019/