Závody v Brně – Memoriál Míly Heršálkové

První závody akvabel v roce se konají vždy v lednu, letos vyšlo datum na sobotu 25. 1. 2020.

Na bazéně bylo více než plno. Celkový počet děvčat ve všech kategoriích byl na 350, takže bylo opravdu těsno. Naše výprava do Brna byla skoro 20-ti členná, kromě závodících jedenácti děvčat, se k nám připojilo i 5 maminek. Za jejich podporu jim velmi děkujeme 🙂 !

V kategorii figury žákyň A bylo děvčat 72. V této kategorii se podařilo Aničce Mikšaníkové získat celkové krásné 1. místo Anička Mikšaníková – Aničko gratulujeme!!

Ostatní děvčata závodící v kategorii figury žákyň B se umístila nádherně, jejich výkonnost se celkově od minulého závodu v Táboře velmi zlepšila a vyrůstá z nich velmi vyrovnané družstvo.

V žákyních B – účast 96 závodnic:

Kategorie 2010 a starší:

11.místo Stellinka Prónyai

16.místo Míša Šebestová

18.místo Světlanka Luňáčková

23.místo Nadia Branna.

Kategorie 2011:

20.místo Weronika Antczak

22.místo Colletka Šeděnková

23.místo Mirka Vyvialová.

Kategorie 2012:

14.místo Nelinka Branna.

Vyhlašování výsledků probíhalo sice průběžně, ale naše kategorie B byla až večer. Proto všem děvčatům i maminkám děkuji za trpělivost při celodenním čekání na bazéně. Znaveni, ale nabití energií ze závodů jsme pozdě večer dojeli v pořádku autobusem do Frýdku. Děvčatům děkuji za přípravu a jejich soustředění na závody……..bylo to perfektní!!

Doufám, že děvčata ve svém snažení nepoleví 🙂 a další úspěchy na ně budou čekat na závodech v květnu v Ostravě a Pardubicích, na závodech Ostravský delfínek a Perníkové srdce.

Tr. Marcela

Děkujeme děvčátkům, rodičům i našim trenérkám za vynikající přípravu děvčat. Aničko, výborná práce! Velká gratulace. Ať se i nadále daří všem precizní příprava, jak na trénincích, tak na závodech. 🙂

Malá fotogalerie