7. plavecký ples u Fandy :-)

V sobotu 7. března proběhlo posezení u Fandy.

Skoro jarní nálada ještě nebyla poznamenaná nadcházejícími událostmi. Kapela Srdíčko hrála od počátečních do ranních hodin s malými přestávkami. Rodiče, plavci, trenéři se opravdu skvěle bavili.

Naše akvabelky předvedly své malé vystoupení na hudbu Thunder od Imagine Dragons s tr. Kristýnkou a zpříjemnily nám tak celý večer. V duchu krásy a elegance jsme se přenesli k dalšímu malému vystoupení talentované dívenky Ajky Austové, která nám uprostřed večera zahrála na akordeon. Zahrála nám Flick-Flack polku (Kolotoč) od Alberta Vossenyho, Style Musette od André Verchurena, Gershon Kingsley – Popcorn a s frontmenem kapely Neobuty si zahrála Tota Helpa. Jsme moc rádi, že máme mezi sebou tak moc mladých nádherných osobností, které jsou všestranné a talentované nejen sportovně. 🙂 Moc děkujeme!

Velké díky patří i personálu Welness u Fandy, kde se moc rádi stále vracíme. Vynikající jídlo, dobroty, skvělá nálada. Kdo byl, ví, že to bylo perfektní. Všichni jsme si pořádně odpočinuli a načerpali na nové dny. Někdo oslavil závody našich trenérů, jiný státnice, další vlastní úspěchy…

Všem velké díky a malé otočení se na společné chvilky v albu.

Přejeme všem hodně síly, energie, zdraví a klidu do nových dnů. Dny nekončí, jen je potřeba teď malinko vypnout a přehodnotit své plány, abychom se zas brzy mohli setkávat.

Těšíme se na Vás! 🙂

Tým trenérů POFM

Fotogalerie

Video z vystoupení akvabel