Závody Havířov

Dne 22.10 – 23.10.2021 se konají v Havířově Meziokresní přebory žactva.
V přiložené tabulce najdete nominaci na tyto závody včetně disciplín, které děti poplavou. Červeně jsou vyznačeni ti, kteří ještě nedodali lékařskou prohlídku. Ti z vás, kteří dětem prohlídku stihnou do 19.10. vyřídit, ať jí prosím neprodleně předají nebo zašlou naskenovanou trenérům.
Bez této prohlídky děti nemohou být do závodu přihlášeny!
V tabulce také najdete přibližné časy jednotlivých závodních půldnů.

Sraz bude v pátek 22.10.2021 v 15:45 ve vestibulu Havířovského bazénu. Hned po odplavání poslední disciplíny, kterou dítě v tento půlden poplave si můžete své dítě odvézt domů. V sobotu 23.10.2021 bude sraz v 7:45 a odpoledne ve 12:45. V sobotu v poledne bude cca 1,5 – 2 hodinová pauza na oběd, kdy si můžete své děti vzít na jídlo. Děti, které budou mít svůj oběd mohou přes poledne zůstat v prostoru bazénu. Některé děti plavou jen v sobotu. Ty samozřejmě v pátek na závody nemusí. Vedoucí trenér bude na závodech Jan Holanik.

Prosíme rodiče, kteří již nyní vědí, že nestihnou do těchto závodů vyřídit lékařskou prohlídku nebo z jiných důvodů nechtějí, aby se jejich dítě zúčastnilo těchto závodů, aby nás o tom neprodleně informovali na e-mail treneripofm@seznam.cz

 

Tabulka nominací