Velká cena Nového Jičína

Na poslední závody v letní sezóně jsme se opravdu těšili, a to hlavně z důvodu, že už nejde tak o výsledky, jako spíš o to užít si společnou předprázdninovou atmosféru na venkovním padesátimetrovém bazénu, kde mohou být společně s plavci i rodiče. Bohužel nám to tentokrát trošku pokazilo počasí, když bylo docela chladno a dopoledne dokonce pršelo. Doufám tedy, že z toho nikdo z dětí před prázdninami neonemocní.

I přes špatné počasí si myslím, že se závody nakonec povedly a nikdo z našich dětí i rodičů nebyl zklamaný. Jak už to na konci sezóny chodí, někdo si formu udrží a dokáže ještě zaplavat nějaké osobní rekordy a někdo už je prostě unavený a tak plave jen pro radost a užívá si s ostatními pohodovou a uvolněnou atmosféru. Někteří si mohli vyzkoušet závody na padesátimetrovém bazéně vůbec poprvé a nasbírat tak cenné zkušenosti. Zejména nejmladší naše účastnice Rozálka Pospíšilová a Viki Vybíralová.

Za všechny trenéry a vedení klubu tak přeji dětem krásné a odpočinkové prázdniny a těším se na shledanou v podzimní závodní části roku 2023.

Jan Holanik

Výsledky kluby

Fotogalerie