Úspěch našich akvabelek – blahopřejeme! :-)

Ostravský delfínek – 1. 5. 2019

Bylo krásné slunečné ráno……..první máj………..lásky čas…….….hrdličky nás nikde nezvaly, ale naše akvabelky opět lákal bazén. Tento nádherný den jsme strávily po roce v Ostravě na Čapkárně. Čekaly na nás závody v povinných figurách žákyň A a B – Ostravský delfínek 2019.
Již po příjezdu jsme zjistily, že tento závod je opět nabitý konkurencí. Přihlášených děvčat bylo na 200, přijely z Břeclavi, Karlových Varů, Tesly Brno, Univerzity Brno, Olomouce, Ostravy, polské Wroclavi a slovenských Malacek. Naše děvčata byla plna soustředění i napětí a odvedly tak maximální výkony při provádění jednotlivých figur. Celodenní dřina, teplo a čekání se vyplatily.

Naše děvčata se umístily takto:
Žákyně A – celkem 60 závodnic: ve svých kategoriích obsadily 3. místo Anička Mikšaníková, 6. místo Lída Pavelková, 20. místo Terezka Vyvialová.

Žákyně B – celkem 70 závodnic: ve svých kategoriích obsadily 1. místo Evička Mülerová, 9. místo Stelinka Prónyai, 10. místo Maruška Tkáčová, 17. místo Alenka Carbolová.

V této mezinárodní konkurenci se děvčata rozhodně neztratila a ukázala, že mají dobře našlápnuto na další závody.
Všichni zúčastnění (děvčata i trenérky Zita, Marcela, Markéta i Kristýna) také načerpaly novou energii pro další trénování synchronizovaného plavání.

Holky všem patří velké díky :-):-)…..a…snažte se pořád, a ještě více!!!! Máme na to!!
Snad i to políbení pod rozkvetlým stromem všechny stihly, a kdyby ne, ve vodě neuschneme 🙂

tr. Zita Drozdová a Marcela Mikšaníková

Kousky krásy

Díky patří všem našich závodnicím ze synchronizovaného plavání a všem trenérkám!!! 🙂