Poslední akce POFM – červen 2019

Milí rodiče, plavci a plávčata, trenéři… 

dovršil se plavecký rok 2018/2019 … rádi bychom Vám za celý tým moc poděkovali. Nejen za povzbudivá slova během roku, za dopravu Vašich často nejmenších na plavecký trénink… za celoroční trpělivost, pokud jste nedostali včas potvrzení o platbách…:-) Věřte, že se snažíme, aby Vaše děti se naučily, co možná nejvíc… aby si našly prímovní kamarády a zažili každý trénink i kus legrace.

Jsme tým, který se snaží maximálně odhalit kvality Vašeho dítěte a jsme rádi za důvěru, kterou jste nám dali. Moc si toho vážíme.

Poslední střípky

V tělocvičně mají kondiční plavci a závodníci … jedinečné tréninky s naším trenérem Pavlem Kožuchem. Kdo zažil.. viděl, potil se, řehtal se… děkujeme moc trenérovi za každý trénink, který byl jak na míru našim kondičním osobním naturelům.

Tělocvična

Díky všem, kteří přijali pozvání na grilovačku … ti co přišli…si to užili..každý se svou rodinou… a s náma. 😀

Ať to bylo v bazénech… na bowlingu… při povídání a dobrém jídle… bylo co bilancovat… až na nějaké úrazy s bowlingovou koulí … seznámení letitých závodních drah s nováčky… byl úsměvný.

Děkujeme všem trenérům i rodičům za celoroční vytrvalost… pohodu a úsměv, který vnášíte do našeho týmu!

Nestihli jsme letos zastihnout fotoaparátem… při práci trenérku baletu Aničku Chrapkovou, trenéra gymnastiky Tomáše Kiszu a jeho tým pomocníků. Mnoho dalších tiše pracuje, aby mohl další plavecký rok začít ještě akčněji, kvalitněji a s lepšími výsledky. Trenérky synchronizovaného plavání… Zita Drozdová, Marcela Mikšaníková, neviditelná a neuvěřitelná Janička Antczak, Bára Pešová, Kristýnka Řehová a Markétka Grygaříková… nebo trenérka s velkým srdcem Bětka Urbášková. Nejsou zde zachyceny střípky trenérů kroužků, kde je odváděn největší kus práce… tr. Romanky Lesňákové i Čapounové, Marty Pitříkové, trenérek Lucky Srbkové, Marci Malinové, Petra Doležíla… někteří tvoří tým “Dlouhý, široký a bystrozraký”… jiní jsou jak Rychlá rota bez navigace a přeci jsou v cíli první! 😀

Za vše jen pár momentek… a úsměvů. 🙂

Momentky

Výroční foto 2019

Grilovačka

Díky i našim řadám dospěláků… i bez Vás by to nebylo ono… každoročně přicházejí noví a noví … dokonce závodníci, kteří se chtějí hlásit na závody masters!!!  🙂 Úžasné… nic lepšího jsme si nemohli přát. Jsme poctěni…

Děkujeme našim matadorům plaveckým… jako je tr. Radek Kodajek… který nám pomohl roztlačit obrovský vůz …před lety… a jeho rodině.

Poslední zakončení patří trenérům

Přejeme Vám pohodou zbarvené letní dny plné odpočinku a klidu! 🙂

Tešíme se na další plavecký rok 2019/2020 !!!