Plavci pozor! Výzva :-)

Milí naši rodiče, plavci, sportovci, 

tato doba mnohým proměnila profese na docela jiné zaměstnání, někteří si konečně mohou vyřešit mnohé resty, … jiní šijí roušky, pomáhají, jak mohou. Někdo možná přišel o práci docela… Naše trenérky se proměnily ve švadlenky, a že to každý pojímá po svém, Vám ukáže naše postupná fotodokumentace.

Tato výzva se týká závodníků, akvabel, kondičáků, všech sportovců tělem i duší! 🙂 Mohou se připojit i děti trenérů, našich přátel… kdokoliv.

Dostali jsme Výzvu – připojit se s KPS Ostrava k nezahálení, budující fyzičce a k pekelně legračním kouskům.

 

Váš úkol č. 1:

Výzva je vždy na jeden týden, počíná pondělím, tedy v neděli sledujte naše webové stránky, čeho se bude výzva týkat. Budou zde vždy tabulky s bodovým ohodnocením jednotlivých prvků a možným oceněním během celého měsíce.

Váš úkol č. 2: 

Posílejte fotografie, kdy budete cvičit, hrát si, vše, jak trénujete na klavír, housle, či akordeon…, jak vaříte, jak trávíte volný čas… i nejlepší fota budou oceněná. Vše na výše uvedený email.

 

Zájemci hlaste se na email níže uvedený, kde se budou všechny výsledky evidovat a data sbírat : iveta.licmanova@plavanifm.cz nebo můj facebookový profil. 🙂

Prosíme všechny, aby neztráceli pozitivní náhled a pokud to umožní jen trochu situace i humor. Dodržujte všechna opatření, která jsou a věříme, že se brzy ve zdraví všichni setkáme tváří v tvář a zasmějeme se. Vydržme!!!

Začínáme 30. 3. 2020.

Vaši všichni trenéři POFM   🙂

 

Fotogalerie

Humor dospělých