Jak šel čas – ohlédnutí…

Milí plavci, rodiče, trenéři,

stále všichni čekáme na příznivou situaci pro náš sport… všichni už jsou nedočkaví.

Někteří z vás se zapojili do jarní výzvy 2021. Musím pochválit Jolanku Ruszovou, Honzíka Tománka, holky Austovy, hodně dospěláků i trénérů, kteří tuto akci využili. Poděkování patří i Klárce Ličmanová a Petru Veselému, kteří sestavili tuto výzvu a pár měsíců se o nás starali. Všichni věříme, že doba útlumu už je u konce a od září naskočíme znovu do akce.

Mnoho z Vás se ohlíží zpět…  od r. 2007 je za námi všemi kus práce… moře rozesmátých tváří, nově příchozích, nových akcí a nápadů. Jak šel čas, naši plavci nám vyrostli, někteří už trénují, jiní pokračují. Jen pár střípků, vzpomínek našich trenérů, kteří utvořili prezentaci do r. 2013.

Další kompletní sestřih fotografií a vzpomínek… https://delfinifm.rajce.idnes.cz/Jak_sel_cas_2007-2021

Omluvte prosím sníženou kvalitu některých fotek, zub času jim malinko ubral ze své krásy, ale nevzal jim nic na náboji a energii. Rádi bychom poděkovali všem skvělým rodičům, kteří nás v prvopočátcích podporovali a věřili nám. Ale i těm, kteří se připojili později. Vážíme si Vašich rad, darů i společných chvil.  Obrovské díky patří všem trenérům, kteří se připojili a obohatili nás o své nápady, přítomnost a invenci. Děkujeme našim účetním, technickému zázemí, firmám a organizacím, které nás mnoho let sponzorují a podporují. Poděkování patří i Magistrátu města Frýdku-Místku, MSK, ČSPS, MŠMT, Unii Sportu a dalším, kteří podporují naši činnost.

Věříme, že brzy se uvidíme tváří v tvář a budeme znovu zažívat společné chvíle. 🙂 Vydržme!

Užijme si všichni klidný začátek léta

Tým POFM

 

Posílejte fota z tréninků na suchu, z kola, z přírody.

Těšíme se na Vás! 🙂