Počátek nového plaveckého roku 2021/22

Milí rodiče, plavci a noví příznivci plavání, 

všechny moc zdravíme a těšíme se na novou sezónu! 🙂

Počátkem prázdnin jste dostali všichni stávající plavci email o vyrovnání a průzkum zájmu o plavání na další rok. Do 31.7. 2021 se měli ozvat všichni zájemci, kteří budou pokračovat nadále. Zpětnou vazbou se snažíme všem odepsat a zjišťujeme, že mnoho rodičů nezaevidovalo děti na plavecký rok 2020/21 a nemají tudíž ani odpověď a další informace. Abychom vše mohli dát do pořádku, prosíme věnujte pozornost těmto informacím:

Stávající plavci: 

  1. Kdo byl nahlášený v systému pro loňský rok, dostane potvrzovací email na rok 2021/22, kde jen potvrdíte, že pokračují Vaše děti s tréninkem.  Bude potřeba obnovit osobní data, pokud se něco změnilo. Kdyby nepřišel, ozvěte se prosím na email tomas.hrdina@plavanifm.cz 
  2. Lékařské potvrzení všichni plavci potřebují na rok 21/22. Budete to potřebovat i do školy, nám stačí kopie tohoto potvrzení. Závodní dráhy si zařídí sportovní zátěžovou prohlídku od 10 let věku. Do 10tého roku stačí od dětského lékaře. Všechny sekce mohou donést vytisknutou přihlášku, podepsanou a spolu s lékařským potvrzením rovnou na první tréninky.
  3. Změny:   Ploutvička – nebude ve čtvrtek od 15 hodin, ale ve středu od 17 hodin.V případě většího zájmu otevřeme další hodinu od 17.55 hodin.   Sekce Matky s dětmi zrušena.

Noví plavci: 

Schůzka pro rodiče nových plavců bude  ve středu 1. 9. 2021 po skupinkách časově odstupňovaných. Vyberte si, který čas Vám nejlépe vyhovuje.

Od 15.00 -15.30/ od 15.30-16.00/ od 16.00-16.30 / 16.30-17.00 hodin v zahradě 11. Zš, u bazénu. V případě deště v hale bazénu 11. Zš. Až zjistíte, kde bude dítě zařazeno, po prvním tréninku, sdělíme Vám den i čas,  tehdy se zaevidujete v naší epřihlášce. Platí i pro nově příchozí plavce, že potřebují zdravotní potvrzení o zdravotní způsobilosti. Žádáme, abyste vytištěnou přihlášku donesli zároveň s potvrzením.

Plavat začínáme v pondělí všechny sekce 6. 9. 2021 v našich obvyklých časech. Viz Sekce 🙂

Kdokoliv by potřeboval jakoukoliv informaci, napište email, sms, popř. volejte na vedoucí sekcí po 15 hodině. Pokud Vám nevezmeme telefon ihned, buďte prosíme trpěliví, pracujeme.

https://www.plavanifm.cz/o-nas/kontakt/

Dotazy ohledně plateb, dohledání informací u vedoucí oddílu:

i.licmanova@centrum.cz

iveta.licmanova@plavanifm.cz

Vše doladíme, vyřešíme. Zároveň děkujeme za spolupráci a trpělivost.

Ať nám to všem plave!!! 🙂