Krajský přebor, trenér Honza a naši tři úžasňáci :-)

Krajský přebor st. žáků Nový Jičín

Tak se nám z těch posledních závodů v roce stává boj o přežití. Nakonec nám z původně osmičlenné nominované skupiny z důvodu různých nemocí a chybějících zdravotních prohlídek, odjeli na dvoudenní závody jen 3 plavci. Malou útěchou je, že v tom nejsme sami a děje se tak ve všech klubech. A tak můžu s radostí pogratulovat, alespoň třem našim hrdinům, kteří statečně bojovali v novojičínském bazéně, zatímco venku chumelilo, k velice dobrým výsledkům.

Naše nejstarší a nejzkušenější plavkyně a trenérka, Alena Chlopčíková dokonce zaznamenala jedno pódiové umístění a to konkrétně druhé místo na 100P. Ludvík Bohočík 3x výrazně vylepšil své osobní maximum a bral osmé místo na 100K a šesté místo na 50K. Další šesté místo by bral i na znakové stovce, kdyby nebylo chyby na obrátce. Z naší trojice plavců byla nejméně zkušená Nikola Macháčková, která byla letos vůbec poprvé na závodech. A přesto si nevedla zle. Na těžké trati 200m prsa si dokonce vyplavala čtvrté místo.

Všem třem děkuji za účast a skvělý přístup. 🙂

 

Trenér Jan Holanik

 

Fotogalerie

 

Děkujeme trenérovi Honzovi za bezvadný přístup k mládeži i koučink a našim mladým plavcům poděkování za bojovnost. Nevzdáme se!!! Tuhle dobu zvládneme, nejsme v tom sami a nezapomeňme! Každý nový den můžeme začít znovu. Jste jedineční bojovníci, sví, trpěliví. My už víme, že chybami rosteme, neúspěchem se zvětšuje možnost úspěchu! Jste naši vytrvalci a mnoho dětí i plavců čte rádo tuhle rubriku…  ani netušíte pro kolik  malých plavců jste motivací a vzorem…!!! Díky všem trenérům, asistentům…  fanouškům.  Vytrváme! 🙂