6x titul Přeborník kraje a mnoho cenných umístění

6x titul přeborníka kraje, 6x stříbro a 5x bronz, mnoho dalších umístění do desátého místa, spoustu nových osobních rekordů a první úspěšné starty pro naše dvojčata, to je bilance krajského přeboru mladších žáků, který proběhl uplynulou sobotu v Krnově.

O čtyři individuální tituly se postaraly Valerie Juráčková a Rozálka Pospíšilová. Dva další získaly naše skvělé starší holky v polohové a kraulové štafetě a to rozdílem třídy. Dokonce jsme na polohovou štafetu měli v kategorii děvčat dvojí zastoupení kde si ve štafetě POFM B premiérově malé holky doplavaly za obrovského potlesku pro desáté místo.

Další čtyři stříbra si vyplavala Valerie Juráčková a tímto se stala jednou z nejúspěšnějších plavkyň těchto závodů. Rozálka Pospíšilová přidala ke dvěma zlatým jedno stříbrné a jedno čtvrté. Terezka Seberová se postarala o dva cenné kovy a to stříbro a bronz. A Klára Kempná s Veronikou Stratilovou byly další z naší výpravy, které si domů odvezly po dvou cenných kovech v podobě bronzových medailí. Pochválit ale musíme všechny, protože všichni si tentokrát počínali velice dobře a nemáme tentokrát ani jednu diskvalifikaci a to včetně našich dvojčat Laury a Klaudie Čiberových……pravda s trochou přimhouřených obou očí hlavního rozhodčího v jednom případě 😊 Evička Müllerová se 2x jen těsně nedostala na stupně vítězů, ale 2x čtvrté, šesté, sedmé a deváté místo znamená také velký úspěch. Maty Berek už dokonce 4x v desítce a Emma Stankovičová parádně na 200P desátá a obrovské zlepšení na 200VZ.

KPŽ je zejména pro ty mladší nejvyšší soutěž, kterou mohou plavat a tak si těchto úspěchů vážíme o to více.

Pochvala také pro organizátory, kteří zvládli závody úplně suprově, takže jsme si to všichni dokonale užili. Doufám, že stejné pocity sdílí také rodiče, kteří se přijeli do Krnova na své ratolesti podívat. Děkujeme za skvělou fandovskou podporu. I když vás nebylo moc, přesto vás bylo slyšet a děti si atmosféru s fanděním opravdu užívají.

Trenéři Honza a Jana

 

Obrovské poděkování  plavcům, kteří reprezentovali náš klub!!! Velké díky všem trenérům za skvělou přípravu našich svěřenců. 🙂

Jen tak dál…  Díky trenérům Janě a Honzovi za koučink na místě i sepsání a sestavení mini galerie.

Nahlédněte do malé fotogalerie, za všechny na úvod jedna zlatá štafetová!!!

Po letech opět je to tady… dřív to bylo ve složení, Chlopčíková, Janáčková, Kouláková, Ličmanová.

 

Výsledky_klubů

Vysledky_KPZ_Jaro_2022

https://delfinifm.rajce.idnes.cz/KPZ_ml.z._Krnov_5_2022/